Massagetherapie Utrecht

Een massage kan uw fysieke gezondheid verbeteren. Hier blijft het niet bij, want uw mentale gezondheid staat namelijk aan de basis van uw fysieke gezondheid. Daarom bieden wij ook coachingsessies aan in combinatie met een massage. U kunt hierdoor uw mentale en fysieke gezondheid tegelijkertijd verbeteren. Met iemand praten is enorm bevorderlijk voor uw mentale gezondheid, omdat het meestal nieuwe perspectieven biedt. Kom volledig tot rust tijdens een massage, in combinatie met een coachingsessie. 

 

Coachingsmogelijkheden

Massagetherapie verlicht pijn en tegelijkertijd ervaart u minder stress. In combinatie met een coachingsessie kunt u pijnloos en geïnspireerd werken aan een toekomst, zonder stress.

Hierdoor is de kans op blessures en klachten in de toekomst erg klein. Uw fysieke en mentale gezondheid staan volledig in verbinding met elkaar!

 

Live muziek

Ook bestaat er de mogelijkheid om live handpan muziek te boeken bij uw massage. Dit maakt de ervaring van uw massage nog specialer! De handpan is een enorm bijzonder instrument, waarbij de trillingen van de klanken bijdragen aan de ontspanning tijdens de massage.  

 

Sessies boeken

Natuurlijk kunt u bij Medical Masseur ook meerdere massages boeken, die kort achter elkaar plaatsvinden. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk profijt halen uit elke massage, en uw mentale en fysieke gezondheid optimaliseren. 

 

Gepersonaliseerde aanpak 

Wij bieden verschillende massages en behandelingen aan, waarmee uw klachten doelgericht kunnen worden aangepakt. Voor ieder soort probleem hebben wij een oplossing.

Onze diensten variëren van ontspanningsmassages tot deep tissue massages en dry needling behandelingen. 

 

Uw klachten verlichten

Voetmassages, ontspannende rugmassages, hoofdmassages en nog veel meer! Voor elk lichaam, elke klacht en voor elk moment op de dag, week of maand hebben wij een passende behandeling! Wij luisteren altijd naar uw klachten of problemen en kunnen dankzij onze persoonlijke en gespecialiseerde aanpak het beste resultaat leveren! 

 

Uw mentale én fysieke gezondheid worden bij Medical Masseur in Utrecht verbeterd dankzij onze massagetherapie. Ontdek het nu zelf!

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!