Medical Masseur – Veenendaal

Ben jij toe aan een massage en woon of werk je in de omgeving van Veenendaal? Heb jij behoefte aan een massage bij pijn, stress of om even lekker te ontspannen. Hiervoor ben je bij Medical Masseur Veenendaal op het juiste adres. Ik, Regina Breeschoten, ben als masseur werkzaam onder de paraplu van Medical Masseur Utrecht in een gezellige en kundige massagepraktijk waar een persoonlijke benadering centraal staat. Ik luister naar je wensen en behoeften en kies voor een behandeling die hier perfect op aansluit. Benieuwd waar ik je mee kan helpen? Neem gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord.

 

Medical Masseur – Veenendaal

Ik heb een holistische massagepraktijk in Veenendaal voor onder andere ontspanningsmassage met de intentie dat deze een preventieve werking heeft op momenten waarop je (lichaam) stress ervaart. Als je last hebt van nek en schouders of andere stress gerelateerde klachten kan je dus bij mij terecht. Ik ga voor een persoonlijke benadering denk altijd met je mee. Je wordt vriendelijk ontvangen in een sfeervolle massageruimte waar je door het warme licht, de fijne geuren, ontspannende muziek en de zachte materialen direct thuis zal voelen. Wil je een moment van ontspanning in deze tijden van verandering? Neem eens gas terug en ervaar de weldadige werking van een ontspannende massage.  Plan gemakkelijk een afspraak in!

 

Voor elke klacht een passende massage

Bij Medical Masseur kan je voor vele soorten massages terecht bij de vestiging in Veenendaal. Naast specialisatie in ontspanningsmassage en massage bij kanker kan ik je helpen bij verschillende klachten zoals:

 • Rugpijn
 • Stress
 • Spierpijn
 • Nek- en schouderpijn

 

Massage bij kanker – Veenendaal

In het verleden gaf ik workshops in het bereiden van een heilzame olie en kwam daardoor meer en meer in contact met cursisten waarbij de heftige diagnose kanker gesteld was. Mijn interesse in geestelijke en lichamelijk gezondheid in combinatie met deze vaak onvoorspelbare ziekte werd vervolgens gewekt. Op een gegeven moment werd mij door een dame, met uitgezaaide darmkanker, gevraagd of ik haar eens een massage met mijn olie wilde geven. Zij gaf vervolgens aan erg gebaat te zijn bij deze massage waarbij ze eens even niet als patiënt gezien werd waarbij ze puur uit medische noodzaak aangeraakt werd maar de waarde van persoonlijke aandacht ervaarde door mijn massage.

Ik ben me vervolgens gaan verdiepen en ben diverse opleidingen en cursussen op het gebied van gezondheid en massages gaan volgen. In 2022 heb ik de HBO module Massage bij Kanker bij het Instituut voor massage bij kanker te Utrecht afgerond. Er volgden meer massages met kankerpatiënten en het geeft mij inmiddels enorme voldoening om van betekenis te zijn voor deze mensen.

Bij deze zeer zachte massage wordt rekening gehouden met contra-indicaties rondom de gevolgen van de ziekte kanker. Voorafgaand aan de massage zal gevraagd worden om een anamnese formulier in te vullen waarin gevraagd wordt naar gebruik van medicatie, operationele ingrepen, pijnen en dergelijke. Naar aanleiding daarvan wordt een massageplan opgesteld. Eventueel kan voorafgaand aan de massage het massageplan met de behandelend arts besproken worden.

 

Kom langs bij Medical Masseur in Veenendaal

Kom bij mij langs voor een persoonlijke behandeling gericht op je behoeften. Je vindt de praktijk aan de Recterstraat 16 te Veenendaal die gemakkelijk te bereiken is per fiets, auto en met het openbaar vervoer. Mijn praktijk is elke werkdag geopend van 10:00-21.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid en wil je toch liever op ander een tijdstip? Je bent van harte welkom om eens langs te komen of te bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Zie ik je binnenkort?

 

Medical Masseur

‘aanraking met aandacht’
Regina Breeschoten

 

Geopend op

Maak een afspraak

Massagetherapieën

 •  

  Deep tissue massage

  Een gespecialiseerde massage die wij graag aanbieden is de deep tissue massage. Hiermee kunnen we problemen aanpakken die zich in het diepere, …
 •  

  Wellness & Massage

  Deze massage staat bekend als de klassieke vorm van massages. Resultaten zijn een diepe ontspanning, een verbetering van de bloedsomloop en een …
 •  

  Nek- en schoudermassage

  Veel mensen hebben er dagelijks erg veel last van: nekpijn. Er kunnen veel oorzaken achter deze vervelende klacht zitten, zoals een slechte zit- of …
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!