Medical Masseur – De Bilt

U heeft behoefte aan een massage in De Bilt. Een massage die perfect aansluit op uw klachten en persoonlijke wens. Wij, Medical Masseur begrijpen dat maar al te goed. Wij zijn een breed gespecialiseerde massagepraktijk in De Bilt die staat voor een professionele en persoonlijke behandeling. We leggen u graag uit wat onze specialisten voor u kunnen betekenen.

 

Voor elke klacht een passende massage in De Bilt

Of u nu last heeft van een blessure, rugpijn, stress, spierpijn of nek- en schouderpijn, Medical Masseur is de massagesalon waar u moet zijn. We zijn breed gespecialiseerd in verschillende massage technieken om deze klachten te verhelpen. We staan voor een persoonlijke behandeling specifiek gericht op uw wensen en behoeftes. Bij Medical Masseur kunt u terecht voor de volgende massages:

 

Deep tissue massage

Waar wij ons écht in specialiseren is het behandelen van de spieren vanuit de diepere kern. Problemen aanpakken in het diepere, zachte weefsel van het lichaam is met deep tissue massage mogelijk. Na een reeks van deze massages is permanente pijnverlichting mogelijk. De deep tissue massages die wij verrichten zijn altijd compleet gericht op uw wensen en lichaam. Zo kunnen wij uw pijn het best verlichten.

 

Sportmassage De Bilt

Sporters zijn harde doorzetters, maar worden helaas regelmatig belemmerd door spierpijn of blessures. Wij helpen sporters sneller herstellen. Of u nu een blessure heeft of snel van spierpijn wilt herstellen, de massage specialisten van Medical Masseur staan voor u klaar. Bent u benieuwd hoe wij u het best kunnen helpen? Bel ons voor persoonlijk advies of maak direct een afspraak via de ‘Boek nu’ knop onder de openingstijden.

 

Kom langs bij Medical Masseur De Bilt

Bent u toe aan een professionele en persoonlijke behandeling tegen uw klachten? Of puur om even te ontspannen? U bent van harte welkom om eens langs te komen bij onze massagepraktijk in De Bilt.

Zien we u binnenkort? U kunt ook altijd terecht bij de andere locaties in Utrecht en Houten.

 

Medical masseur

Jeroen Selier

Geopend op

Maak een afspraak

Massagetherapieën

 •  

  Deep tissue massage

  Een gespecialiseerde massage die wij graag aanbieden is de deep tissue massage. Hiermee kunnen we problemen aanpakken die zich in het diepere, …
 •  

  Wellness & Massage

  Deze massage staat bekend als de klassieke vorm van massages. Resultaten zijn een diepe ontspanning, een verbetering van de bloedsomloop en een …
 •  

  Nek- en schoudermassage

  Veel mensen hebben er dagelijks erg veel last van: nekpijn. Er kunnen veel oorzaken achter deze vervelende klacht zitten, zoals een slechte zit- of …
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!