Massagecursus Utrecht

Bij Medical Masseur zijn we gespecialiseerd in het geven van massages en wij vinden het fijn om u te leren hoe u dit ook kunt doen, bij bijvoorbeeld naasten. Pijnverlichting en ontspanning zijn belangrijk. Iedereen moet er toch gewoon van kunnen genieten? Daarom geven wij massagecursussen.

Onze werkwijze

Het belang van een goede mentale gezondheid is groot en wij bij Medical Masseur erkennen dit. Door duidelijk te communiceren met degene die u masseert, kunnen wij ervoor zorgen dat u zowel mentaal als fysiek volledig ontspant. Heeft u er al eens over nagedacht om muziek in te zetten tijdens uw massages? Deze toevoeging kent vele voordelen. De algehele massage zal als fijner worden ervaren door de relaxte sfeer en de totale ontspanning die de muziek teweegbrengt.

Cursusaanbod

U leert hoe u moet luisteren naar de wensen en behoeften van degene die u masseert, zodat u iedere behandeling kunt aanpassen aan elk persoon. Wij bieden verschillende cursussen aan. Denk hierbij aan de klassieke ontspannings- en stoelmassage, maar ook de gespecialiseerde deep tissue behandeling. Voor elk lichaam en elke klacht hebben wij een behandeling, die wij u graag aanleren. Voor een degelijke massagecursus in Utrecht bent u aan het juiste adres bij Medical Masseur.

Ontspanningsmassage

Deep tissue

Stoelmassage

Persoonlijke aandacht

Elk lichaam is anders en u verdient het om geen pijn meer te hebben. Daarom is het belangrijk om de klachten te leren herkennen en te weten welke behandeling hierbij past. Voor elk lichaam en elke klacht hebben is er een geschikte behandeling, die wij u graag aanleren.

Ontdek hoe u uw naasten en anderen kunt helpen door hun pijn te verlichten aan de hand van massages. Boek nu een massage cursus bij Medical Masseur in Utrecht!

Interesse in deze cursus?

Onze eigen behandelingen

Naast massage cursussen bieden wij diverse massages en behandelingen aan waar u van kunt genieten. Zo kunt u de klassieke ontspanningsmassage bij ons ervaren, maar ook diepere behandelingen zoals de triggerpoint massage en dry needling behandelingen zijn niet nieuw voor ons.

Massagecursus Utrecht

In deze cursus leer je:

Data

Docent

Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!