Sport massage

Bent u een sporter en woonachtig in de omgeving van Utrecht? U weet hoe belangrijk het is om goed voor uw lichaam te zorgen. Medical Masseur biedt u dan ook graag een persoonlijke en gespecialiseerde sportmassage in Utrecht aan. 

 

Prestatieverbetering

Bij deze massage focussen we ons op het verbeteren van de bloedsomloop, de flexibiliteit en het bewegingsbereik. Als u veel sport is het ontzettend belangrijk dat uw bloedsomloop goed is. Hierdoor wordt de hersteltijd van een training verkort, voorkomen we letsel en verbeteren we de efficiëntie van de spieren. Dankzij de massage zult u beter kunnen presteren in uw sport: iets waar wij u graag bij helpen. De combinatie van compressie, lichte en snelle slagen en het strekken van de ledematen zorgt voor een optimale behandeling, die uw sportcarrière een impuls geeft. 

 

Wanneer boeken?

Het is vooral aan te raden om de massage te boeken tijdens het trainen voor een groot evenement. Ook vlak voor en na het evenement is het ontzettend waardevol om een sportmassage te boeken. Prestaties worden geoptimaliseerd, letsel wordt voorkomen en de hersteltijd van uw lichaam neemt af. Als u een sportmassage plant na het sporten, wordt het vocht en de afvalstoffen uit de spieren snel afgevoerd om de spieren weer soepel te maken. 

 

Specialisme

De sportmassages van Medical Masseur zijn er specifiek op gericht om de spieren soepel te houden en de spierconditie te bevorderen. Zo kunt u uw sportdoelen makkelijker behalen, zonder dat dit de conditie van uw lichaam negatief beïnvloed. 

 

Meer opties voor u

Bij ons kunt u ook terecht voor medical taping. Hierbij brengen wij een elastische, katoenen tape aan op de huid, om zo de spierfuncties te ondersteunen. De tape verlicht de druk op de spieren en dusdanig is er meer ruimte voor bloedcirculatie en vochtafvoer. Lees hier meer over medical taping. 

 

Wij willen u helpen

Daarnaast bieden wij ook massages aan voor veelvoorkomende en voor werkgerelateerde klachten zoals RSI en een stijve nek. Medical Masseur helpt u met een gepersonaliseerde behandeling om uw pijnklachten te verlichten.

Boek deze behandeling

Boek deze behandeling

Geopend op

Neem contact met ons op

Onze reviews

5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!