Deep tissue massage

Medical Masseur Utrecht is expert in doelgerichte behandelingen en massages. Een gespecialiseerde massage die wij graag aanbieden is de deep tissue massage. Hiermee kunnen we problemen aanpakken die zich in het diepere, zachte, weefsel van het lichaam bevinden. Permanente pijnverlichting is mogelijk, na een serie van deep tissue massages.

 

Diepere werking van de massage

De diepere spierlagen worden met deze massage aangepakt op een rustige manier, waarbij tegelijkertijd veel druk wordt toegepast. Zo worden pijnlijke gebieden zorgvuldig en effectief aangepakt. Deze manier van masseren maakt verklevingen van de spieren los, waardoor u minder pijn ervaart en soepeler kunt bewegen.

 

Voordelen 

De deep tissue massage draagt bij aan de verlichting van pijn en het versoepelen van de spieren, maar door de druk die wordt toegepast kunt u een licht ongemak ervaren tijdens de massage. Het is dan ook belangrijk dat u blijft praten met de masseur over hoe u de massage ervaart, en of het nog prettig is. Hier kan de masseur zich vervolgens op aanpassen. Onze massages, specifiek onze deep tissue massages, zijn altijd compleet aangepast op uw wensen en uw lichaam. Zo kunnen wij het beste uw pijn verlichten.

 

Volledige ontspanning

Een deep tissue massage verlaagt ook uw bloeddruk, uw hartslag en het stresshormoon. Zo kunt u na de massage beter ontspannen. Wij vinden dit belangrijk, omdat uw mentale gezondheid aan de basis staat van uw fysieke gezondheid. Ontspanning is een vitaal onderdeel van massages en zorgt ervoor dat u minder stress ervaart. Hierdoor zullen stress-gerelateerde klachten verdwijnen en hebben massages ook een langdurig positief effect op uw lichaam.

 

Diverse andere behandelingen

Naast deep tissue massages kunt u bij Medical Masseur ook terecht voor de klassieke ontspanningsmassages, voetmassages en bijvoorbeeld dry needling behandelingen. We luisteren altijd goed naar uw behoeften en klachten, zo zijn we in staat om een behandeling op maat aan te bieden. Het kan zo zijn dat we u aanraden om vaker terug te komen, om zo een probleem echt goed aan te kunnen pakken.

 

Wij verlichten graag uw pijn en klachten. Ontdek hoe Medical Masseur u kunt helpen met een deep tissue massage of een andere behandeling!

Boek deze behandeling

Boek deze behandeling

Geopend op

Neem contact met ons op

Onze reviews

5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!