Medical Masseur – Utrecht Vaartsche Rijn

Massage Utrecht

Jij bent toe aan een massage in Utrecht. Een massage tegen spierpijn, een blessure of om even lekker te ontspannen. Hiervoor bent u bij Medical Masseur Utrecht op het juiste adres. We zijn een kundige massagesalon waar een persoonlijke behandeling centraal staat. We luisteren naar uw wensen en behoeftes en kiezen voor een behandeling die hier perfect op aansluit. Benieuwd waar we u mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

 

Wij zijn Medical Masseur Utrecht 

We zijn de salon voor een massage in Utrecht. We gaan voor een persoonlijke behandeling gericht op uw behoeftes en denken altijd met u mee. We specialiseren ons in deep tissue massage, een massage techniek die zich concentreert op het diepere spierweefsel. Met deze massagetechniek is binnen een paar behandelingen permanente pijnverlichting mogelijk. We luisteren naar uw klachten en lossen het probleem vanuit de kern op. Benieuwd wat een deep tissue behandeling voor u kunt betekenen? Plan dan gemakkelijk een afspraak in! 

 

Voor elke klacht een passende massage

Bij Medical Masseur kunt u voor vele soorten massages terecht bij onze vestiging in Utrecht. Naast onze specialisatie in deep tissue massages kunnen wij u helpen bij verschillende klachten. Wij helpen onze klanten voornamelijk met klachten als:

 • Blessures
 • Rugpijn
 • Stress
 • Spierpijn
 • Nek- en schouderpijn

 

Sportmassage Utrecht

Medical Massage Utrecht staat klaar om harde sporters te voorzien van een sportmassage. Ter voorbereiding van een groot evenement om lekker soepel van start te gaan. Maar ook zeker na afloop van een intensieve training of competitie. We masseren de spieren weer lekker los waardoor er meer bloed door uw spieren stroomt en daardoor de afvalstoffen die uw spieren stroef maken wegstromen. Toe aan een sportmassage? Maak een afspraak via de knop onder onze openingstijden.

 

Kom langs bij Medical Masseur in Utrecht
Kom bij ons langs voor een persoonlijke behandeling gericht op uw behoeftes. U vindt ons aan de Lepelaarstraat 1 in hartje Utrecht, in de buurt van station Utrecht Vaartsche Rijn. We zijn gemakkelijk te bereiken per fiets, auto en met het openbaar vervoer. U bent van harte welkom om eens langs te komen of te bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Zien we u binnenkort?

Openingstijden

Massagetherapieën

 •  

  Deep tissue massage

  Een gespecialiseerde massage die wij graag aanbieden is de deep tissue massage. Hiermee kunnen we problemen aanpakken die zich in het diepere, …
 •  

  Nek- en schoudermassage

  Veel mensen hebben er dagelijks erg veel last van: nekpijn. Er kunnen veel oorzaken achter deze vervelende klacht zitten, zoals een slechte zit- of …
 •  

  Sport massage

  Deze massage verbetert de bloedsomloop, flexibiliteit en het bewegingsbereik. Zo kan de hersteltijd van een training bij sporters worden ingekort.
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!