Stoelmassage

Utrecht is een stad waar dagelijks veel mensen naartoe reizen voor hun werk. De werkdruk ligt soms erg hoog en dit is vaak al ‘s ochtends in de trein merkbaar. Om de klachten die gepaard gaan met een hoge werkdruk te verlichten, kan een stoelmassage dé oplossing bieden. Wij bieden in Utrecht de beste stoelmassages aan die uw werkgerelateerde klachten kunnen verlichten. 

 

Efficiënte massage

De stoelmassage is een bijzondere behandeling, omdat hij ontzettend efficiënt is en u uw kleren aan kunt houden. De behandeling vindt plaats op een speciale massagestoel, waardoor u volledig kunt ontspannen. De stoelmassage is zeer geschikt om in te zetten tegen bijvoorbeeld stress, nek- en rugpijn en andere werkgerelateerde klachten. Voor mensen die veel achter een computer werken, veel in dezelfde houding zitten en regelmatig een hoge werkdruk ervaren is deze massage perfect. Ook voor mensen die lichamelijk zwaar werk verrichten kan deze behandeling veel positieve gevolgen hebben. 

 

Ruime voordelen

De voordelen van een stoelmassage zijn onder andere stressverlaging voor werknemers en het voorkomen van RSI-klachten. RSI is een afkorting van Repetitive Strain Injury en ontstaat bij bewegingen die men vaak herhaalt. Hierdoor staat er continu spanning op hetzelfde paar spieren. RSI-klachten komen vooral voor bij mensen die lang en vaak achter een computer werken. De stoelmassage zorgt dus voor een bevordering van de productiviteit, een betere sfeer op de werkvloer en tegelijkertijd voor minder ziekteverzuim. Dit is allemaal het gevolg van het verminderen van werkgerelateerde klachten. 

 

Korte duur

Het is mogelijk om gebruik te maken van een stoelmassage tijdens werktijd. De massage duurt meestal maar 15 tot 20 minuten en de enige benodigdheden zijn een massagestoel en een masseur. 

 

Verlicht uw klachten

Geef de stoelmassage een kans en ontdek hoe ook u verlichting van uw werkgerelateerde klachten kunt ervaren. Medical Masseur biedt u een aantal massages die gebaseerd zijn op de lichamelijke klachten die men veel ervaart op de werkvloer. Dit kan eenmalig zijn, of een reeks van behandelingen.

 

Diverse massages

Daarnaast bieden wij ook een aantal andere behandelingen aan zoals de deep tissue-, ontspannings- en triggerpoint massage. Heeft u lichamelijke klachten? Wij bij Medical Masseur kunnen u daar van afhelpen. Aan de hand van een persoonlijke en gespecialiseerde aanpak verlichten wij uw klachten.

Boek deze behandeling

Boek deze behandeling

Geopend op

Neem contact met ons op

Onze reviews

5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!