Hoe haalt u meer resultaat uit uw massage?

U heeft net een massage gehad en uw lichaam is compleet ontspannen. Hoe houdt u dit gevoel zo lang mogelijk vast? U wilt natuurlijk niet binnen één dag weer het gevoel hebben dat u een nieuwe massage nodig heeft. Wij helpen u daarom graag om zo veel mogelijk resultaat te halen uit uw massage. 

 

Afvoeren van afvalstoffen

Tijdens een massage worden door de bewegingen alle afvalstoffen in uw lichaam sneller afgevoerd. Het kan hierdoor zo zijn dat u na een massage een aantal symptomen ervaart die lijken op uitdroging. Uw lichaam verbruikt tijdens dit proces nou eenmaal veel water. Dit is helemaal niet erg, maar voelt niet prettig. Om dit te voorkomen dient u simpelweg water te drinken na uw massage. Hiermee voorkomt u uitdrogingsverschijnselen zoals hoofdpijn en misselijkheid. Het drinken van water versnelt de afvoer van afvalstoffen en brengt uw vochtniveau weer op peil waardoor uw lichaam zo snel mogelijk helemaal schoon is en u zich weer helemaal top voelt!

 

Neem de tijd

Wanneer u in uw drukke agenda een massage plant, trek daar dan iets meer tijd voor uit dan normaal. Zo creëert u binnen uw agenda voor en na uw massage genoeg tijd om niet te hoeven haasten. Het is namelijk zo dat als u gehaast begint aan de massage, de behandeling een minder groot effect zal hebben op uw algehele gezondheid en staat van ontspanning. Haast geeft stress en dit is een hormoon die de massage juist tracht weg te jagen uit het lichaam. Haal het optimale resultaat uit uw massage en plan hem ruim in in uw agenda, zodat u de tijd heeft om te ontspannen.

 

Pak uw rust

Na de massage is het belangrijk om uw lichaam voldoende rust te geven. Een inspannende sport direct na de massage is dan ook niet aan te raden. Blijf wel in beweging na de massage, maar geef uw lichaam de tijd om alle afvalstoffen af te voeren en de behandeling te verwerken. Uw spieren moeten waarschijnlijk even wennen aan de nieuwe ontspannen staat waarin ze verkeren. Genoeg slaap en gezond en gevarieerd eten bevorderen ook de resultaten van een massage. 

 

Het is altijd belangrijk om goed voor uzelf en voor uw lichaam te zorgen. Vooral na een massage is dit extra belangrijk. Haal het meeste uit uw massage!

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!