Massages           Pedicure      Coaching                                                                                             Houten          Utrecht
                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 Bedrijfsmassage Utrecht

Werkgerelateerde klachten komen veel voor. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat zitten erg slecht is voor uw lichaam, en typen achter een bureau met een gebogen rug al helemaal. Medical Masseur biedt daarom speciale bedrijfsmassages aan. Dit kan zowel in een reeks zijn of als eenmalige gebeurtenis. 

Voordelen

Werknemers verdienen het om te kunnen profiteren van de voordelen van een bedrijfsmassage. Voordelen die horen bij deze soort massage zijn ontspanning, meer energie, verlichting van werkgerelateerde klachten en vermindering van stress. Uw algehele gezondheid wordt aangepakt bij deze bedrijfsmassage. 

Verbetering van de werksfeer

Op de werkvloer is een goede sfeer en een goede gezondheid onder de werknemers belangrijk voor de productiviteit. Een goede mentale gezondheid staat namelijk aan de basis van een goede fysieke gezondheid. 

RSI-klachten verminderen

Symptomen van RSI, Repetitive Strain Injury kunnen worden verminderd bij de bedrijfsmassages. Als u last hebt van spier- en gewrichtsklachten bij bijvoorbeeld uw handen, polsen, armen en schouders, kunnen bedrijfsmassages u enorm veel voordelen leveren. 

Coaching sessies

Bij Medical Masseur heeft u de mogelijkheid om coaching sessies te boeken bij uw massage. Zo kunnen wij u helpen met het verlichten van stress. Hierdoor ervaart u minder pijn en klachten die u ervaart als gevolg van stress. Dit maakt ook de algehele sfeer op de werkvloer beter en zo kunt u een stuk productiever zijn. 

Andere behandelingen

Daarnaast bieden we bij Medical Masseur ook andere soorten massages en gespecialiseerde behandelingen aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de klassieke ontspanningsmassage en deep tissue massages. Maar ook voor voetmassages kunt u bij ons terecht. 

Algehele gezondheid verbeteren

De voordelen van bijvoorbeeld een deep tissue massage zijn groot voor uw gehele lichaam en algemene gezondheid. Zo wordt uw bloeddruk, hartslag en het stresshormoon verlaagt. Ontspanning is een groot voordeel van deze massage. U ervaart zo minder stress en zo hebben massages ook een langdurig positief effect op uw lichaam.    

Bij elke behandeling en massage kijken wij naar wat uw lichaam nodig heeft en wat uw wensen en klachten zijn. Zo personaliseren we elke behandeling altijd voor u. Uw lichaam heeft immers op elk moment iets anders nodig. Ontdek het nu zelf! 
Stoelmassage Utrecht

Utrecht is een stad waar dagelijks veel mensen naartoe reizen voor hun werk. De werkdruk ligt soms erg hoog, en dit is vaak al merkbaar 's ochtends in de trein. Om de klachten die gepaard gaan met een hoge werkdruk te verlichten kan een stoelmassage dé oplossing bieden. Wij bieden in Utrecht de beste stoelmassages aan die u kunnen verlichten van uw werkgerelateerde klachten. 

Efficiënte massage

De stoelmassage is een bijzondere behandeling, omdat hij ontzettend efficiënt is en u uw kleren aan kunt houden. De behandeling vindt plaats op een speciale massagestoel, waardoor u volledig kunt ontspannen. De stoelmassage is zeer geschikt om in te zetten tegen bijvoorbeeld stress, nek- en rugpijn en andere werkgerelateerde klachten. Voor mensen die veel achter een computer werken, veel in dezelfde houding zitten en regelmatig een hoge werkdruk ervaren is deze massage perfect. Maar ook voor mensen die lichamelijk zwaar werk verrichten kan deze behandeling veel positieve gevolgen hebben. 

Ruime voordelen

De voordelen van een stoelmassage zijn dan ook onder andere stressverlaging voor werknemers en het voorkomen van RSI-klachten. RSI is een afkorting van Repetitive Strain Injury en het ontstaat bij bewegingen die men vaak herhaalt. Hierdoor staat er continu spanning op dezelfde paar spieren. RSI-klachten komen vooral voor bij mensen die lang en vaak achter een computer werken. De stoelmassage zorgt dus voor een bevordering van de productiviteit, een betere sfeer op de werkvloer en tegelijkertijd voor minder ziekteverzuim. Dit is allemaal het gevolg van het verminderen van werkgerelateerde klachten. 

Korte duur

Het is mogelijk om een stoelmassage in te zetten tijdens werktijd. De massage duurt namelijk meestal maar 15 tot 20 minuten en de enige benodigdheden zijn een massagestoel en een masseur. 

Verlicht uw klachten

Geef de stoelmassage een kans en ontdek hoe ook u verlichting van uw werkgerelateerde klachten kunt ervaren. Medical Masseur biedt u namelijk een aantal massages die gebaseerd zijn op de lichamelijke klachten die men veel ervaart op de werkvloer. Dit kan eenmalig zijn, of een reeks van behandeling.

Diverse massages

Daarnaast bieden wij ook een aantal andere behandelingen aan zoals de deeptissue-, ontspannings- en triggerpointmassage. Heeft u lichamelijke klachten? Wij bij Medical Masseur kunnen u daar van afhelpen. Aan de hand van een persoonlijke en gespecialiseerde aanpak verlichten wij uw klachten. 


 
 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info