Wat kunt u verwachten na een massage?

U heeft net een massage gehad, misschien wel voor het eerst. Wat kunt u nou verwachten van de effecten van de massage op uw lichaam? Wij vertellen u graag welke mogelijke positieve effecten u kunt ondervinden na de massage. Ook zijn er een aantal verschijnselen waar u rekening mee moet houden in uw planning na de massage.

 

Ontspanning

Ten eerste zorgen onze behandelingen en massages ervoor dat u zich weer helemaal ontspannen voelt. Dit kan komen door de massage, of doordat u uw massage heeft gecombineerd met een coachingsessie. Bij een coachingsessie werkt u tegelijkertijd aan uw mentale en fysieke gezondheid. De dagen na de massage zult u zich zowel fysiek als mentaal verlicht en ontspannen voelen. U heeft de energie gekregen om weer hard aan de slag te gaan. Geef uw lichaam de dagen na de massage ook genoeg ontspanning om zo optimaal resultaat te halen uit de massage. 

 

Mogelijke hoofdpijn

Een veel voorkomende klacht is hoofdpijn na de massage. Dit is een heel normaal verschijnsel, omdat uw lichaam extra hard heeft gewerkt om afvalstoffen af te voeren. De massage heeft dat teweeg gebracht. Dit kunt u eenvoudig verhelpen door genoeg water te drinken. Dankzij het water wordt het voor uw lichaam makkelijker om de afvalstoffen af te voeren en zult u geen last meer hebben van hoofdpijn.

 

Verlichting klachten

Tijdens de behandeling of massage hebben wij geluisterd naar uw wensen en klachten. Wij kijken vervolgens zorgvuldig naar de staat van uw lichaam en hier passen wij de behandeling op aan. Op deze manier kunnen wij met bijvoorbeeld de deep tissue of de dry needling behandeling heel specifiek diepere spierknopen en andere problemen aanpakken. Pijnverlichting is ons doel! 

 

Pijn in de spieren

Wanneer wij diep gelegen spierknopen hebben verzacht en opgelost, is het mogelijk dat u in de dagen na de massage spierpijn ervaart. Dit is niet ongebruikelijk maar hoort niet veel pijn te doen. Na enkele dagen verdwijnt deze pijn en merkt u hoe ontspannen uw spieren en probleemgebieden zijn. 

 

Boek een massage en ontdek hoe wij uw pijn en klachten kunnen verlichten aan de hand van een persoonlijke aanpak.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!