Voetmassage Utrecht

Uw voeten zijn ontzettend belangrijk; u loopt er immers elke dag veel op. Misschien besteedt u wel te weinig aandacht aan uw voeten. Elke dag draagt u schoenen die uw voeten enorm beperken. Vooral mensen die hakken dragen, kunnen veel last hebben of krijgen van hun voeten. Enkel- en voetblessures komen dan ook regelmatig voor. Allereerst is het natuurlijk erg belangrijk dat u uw voeten ook voldoende laat ademen, en niet al te strakke schoenen of te vaak hakken draagt.

 

Voordelen van voetmassages

Voetmassages hebben veel voordelen die wetenschappelijk bewezen zijn. Omdat uw voeten vaak beperkt kunnen bewegen in strakke schoenen en veel lopen, helpt een voetmassage enorm met de bloedcirculatie in uw voeten. Daarnaast helpt het soepel houden van de spieren in uw voeten bij het voorkomen van voetblessures. Ook wordt uw bloeddruk verlaagd door het krijgen van voetmassages. Uw algehele gezondheid wordt dus bevorderd dankzij voetmassages. 

 

Algehele verbetering van uw gezondheid

Wist u dat de effecten van een depressie verminderd kunnen worden dankzij voetmassages? Daarnaast verlichten deze massages tegelijkertijd uw stressniveau. Het krijgen van voetmassages op regelmatige basis is dus voor uw algehele gezondheid erg bevorderlijk, maar af en toe een massage boeken heeft ook veel positieve gevolgen. 

 

Ontspanning en verwenning

Een voetmassage is ook een goede manier om uw voeten te laten ontspannen. Voor optimaal resultaat kunt u regelmatig voetmassages boeken, maar u kunt deze massage natuurlijk ook zien als een spontane verwenning van uw voeten. 

 

Andere massages 

Naast de voetmassage bieden wij ook de klassieke ontspanningsmassage en specifieke behandelingen aan, zoals dry needling. Neem gerust contact met ons op en ontdek welke behandeling het beste bij u en uw klachten past. Medical Masseur biedt gespecialiseerde en professionele voetmassages aan in Utrecht, zodat uw voeten de aandacht krijgen die ze verdienen! 

 

Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in het verlichten van pijn, helpen ontspannen en het behandelen van probleemgebieden, zoals bijvoorbeeld uw voeten. Onze aanpak is altijd volledig aangepast aan uw behoeften en klachten. Luisteren naar de wensen van de klant is het belangrijkste voor ons. 

 

Coaching sessies

Wij geloven erin dat uw mentale gezondheid aan de basis staat van uw fysieke gezondheid. U kunt daarom bij Medical Masseur een massage boeken in combinatie met een coachingsessie. Hierdoor verbeteren wij uw mentale en fysieke gezondheid tegelijkertijd. Kom volledig tot rust tijdens de massages en coachingsessies. 

 

Ontdek zelf hoe fijn en ontspannend voetmassages zijn. Medical Masseur is dé massagespecialist van Utrecht.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!