Verwachtingen

Als u nog niet veel ervaring heeft met massages, is het fijn om te weten wat u kunt verwachten. Zo kunt u helemaal voorbereid beginnen aan uw massage. 

 

Comfortabel zijn

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de massage volledig in het teken staat van ontspanning en pijnverlichting. Kom daarom vooral langs in comfortabele kleren, waar u zich vooraf en nadien prettig in voelt. Te strakke kleren belemmeren de spieren en is niet bevorderlijk voor het resultaat van de massage. Verder heeft u niets nodig als u naar een massagesalon toe gaat. Het is het belangrijkste dat u zich comfortabel voelt en openstaat voor ontspanning. 

 

Persoonlijke aanpak

De massage begint pas na een goed gesprek met u over uw klachten en wensen. We zorgen ervoor dat uw lichaam krijgt wat het nodig heeft, en welke soort behandeling u als prettig ervaart. Zo passen wij de behandeling volledig aan u aan. 

 

Mentale én fysieke gezondheid

Daarnaast bieden wij bij Medical Masseur de mogelijkheid om een massage te combineren met een coachingsessie. Hierdoor kunt u tegelijkertijd uw mentale en fysieke gezondheid verbeteren om uzelf zo ontspannen mogelijk te voelen na afloop van de massage. Het is moeilijk om uw fysieke gezondheid aan te pakken als uw mentale gezondheid niet in orde is. Hier werken wij dan ook graag hard aan. 

 

Inzetten van muziek

Muziek is ook een effectieve wijze om zoveel mogelijk uit uw massage te halen. De combinatie van fysieke ontspanning en mentale rust door de handpan muziek resulteert in een ultiem verwenmoment. Uw lichaam ontspant zich volledig en u zult zich achteraf fijn en uitgerust voelen. 

 

Frequentie van massages 

Mocht uw lichaam door de aard van de klacht behoefte hebben aan meer sessies, dan kunnen deze in een reeks geboekt worden. Op deze manier kunnen wij uw klachten mogelijk blijvend oplossen en voorkomen. 

 

Een keuze maken

Bij Medical Masseur heeft u de keuze uit veel verschillende massages en behandelingen. Kies daarom wat u het meeste aanspreekt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke ontspanningsmassage of de triggerpoint massage. Voor elke klacht en wens bieden wij een gespecialiseerde en persoonlijke behandeling aan. 

 

Ontdek zelf hoe fijn een massage bij Medical Masseur is voor lichaam én geest: boek gerust een afspraak!

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!