Sportmasseur Utrecht

Gedreven sporters verdienen een gedreven en kwalitatief goede sportmasseur. Voor sporters in de omgeving van Utrecht staan wij bij Medical Masseur graag tot uw dienst. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat uw lichaam in topvorm is. Voor gespecialiseerde en gepersonaliseerde sportmassages in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

De conditie van uw lichaam  

Bij sportmassages leggen we de nadruk op het verbeteren van uw bloedsomloop, flexibiliteit en bewegingsbereik. Het verbeteren van uw bloedsomloop verkort namelijk de hersteltijd die uw lichaam nodig heeft na een training. Hierdoor voorkomen we letsel en verbeteren we tegelijkertijd de efficiëntie van de spieren. 

 

Prestatieverbetering

Uw lichaam kan zich beter herpakken, waardoor u beter kunt presteren in uw sport. De massage bestaat uit een combinatie van compressie en lichte tot snelle slagen. Samen met het strekken van de ledematen zorgt deze massage voor een optimale behandeling, die uw sportcarrière een goede boost geeft. 

 

Strategisch plannen van massages

De aanloop naar een groot evenement is een belangrijke tijd. In deze tijd kunnen wij in de trainingsfase aan de hand van gespecialiseerde sportmassages uw lichaam optimaal voorbereiden op het evenement. Ook vlak voor en na het evenement is het waardevol om een sportmassage te boeken. Dat zit zo: als u een sportmassage voor vlak na het sporten inplant, wordt het vocht en alle afvalstoffen uit de spieren snel afgevoerd uit uw lichaam. Zo worden uw spieren weer soepel en wordt letsel voorkomen. 

 

Voordelen voor uw carrière

Sportmassages bij Medical Masseur in Utrecht zorgen ervoor dat uw spieren soepel blijven en zo verbeteren we ook de spierconditie. Uw sportdoelen worden makkelijker om te behalen en dit beïnvloedt dankzij de speciale sportmassages de conditie van uw lichaam alleen maar positief. 

 

Andere mogelijkheden

Bij Medical Masseur kunt u naast sportmassages ook terecht voor medical taping. Hierbij wordt er elastische, katoenen tape aangebracht op de huid, waarmee de spierfuncties worden ondersteund. Op deze manier verlicht de tape de druk op de spieren en ontstaat er meer ruimte voor goede bloedcirculatie en vochtafvoer. Lees hier meer over medical taping. 

 

Diverse behandelingen die u kunnen helpen

Wij bieden massages aan voor veelvoorkomende, en werkgerelateerde klachten. Daarnaast bieden wij ook de klassieke ontspanningsmassages aan. Wij geloven er in dat uw mentale gezondheid aan de basis staat van uw fysieke gezondheid. Ontspanningsmassages, eventueel in combinatie met een coachingsessie als daar behoefte aan is, kunnen stress en spanningen bij u wegnemen. Hierdoor ervaart u minder fysieke stress-gerelateerde klachten, zult u beter slapen en productiever werken. 

 

Bij alle behandelingen werken wij met een gepersonaliseerde aanpak. Wij letten goed op wat uw lichaam nodig heeft op dat moment en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn! 

 

Boek nu een sportmassage of een andere behandeling en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het verlichten van klachten.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!