Sportmassage Houten

  Als sporter weet u hoe belangrijk het is om goed voor uw lichaam te zorgen. Sporters zijn doorzetters en willen altijd vooruit blijven gaan, maar worden helaas regelmatig gehinderd door spierpijn of blessures. Wij helpen sporters beter te herstellen van intensieve trainingen, maar ook om juist goed voorbereid deel te nemen aan het volgende evenement. Medical Masseur kunt u terecht voor een professionele sportmassage in Houten. We zijn een kundige massagesalon die luistert naar uw wensen en behoeftes en geeft behandelingen op maat.

  We bieden u graag een persoonlijke en professionele sportmassage aan in Houten. 


  Zo gaan wij tewerk
  Door overbelasting van de spieren ontstaan vaak blessures bij sporters. Blessures die tijd nodig hebben om te herstellen. Medical Masseur Houten is gespecialiseerd in het behandelen van blessures die ontstaan door overbelasting van de spieren. We kunnen u helpen met verschillende massagetechnieken en gespecialiseerd in deep tissue massages. Wanneer u bij ons langskomt met de wens om geholpen te worden luisteren we eerst goed naar u. Wat zijn uw wensen, behoeftes en klachten? Op basis hiervan stellen we een persoonlijke behandeling vast om u zo goed mogelijk te helpen. 


  Wanneer een sportmassage boeken?
  Bent u aan het trainen voor een groot evenement? Of bent net terug van een sportevenement? Dan is het waardevol om een sportmassage te boeken. Door het behandelen van de spieren zorgen we ervoor dat ze weer lekker soepel zijn. Hiermee worden prestaties geoptimaliseerd, voorkomt u letsel en de hersteltijd van uw lichaam wordt korter. Dit komt namelijk doordat het vocht en hiermee de afvalstoffen makkelijker uw spieren verlaten.


  Waarom Medical Masseur?
  Medical Masseur is dé massagesalon in Houten voor een professionele sportmassage. We brengen uw wensen in kaart en sluiten hier een professionele behandeling op aan. We zijn gespecialiseerd in geavanceerde massage therapieën om u van uw klachten te helpen. Klachten als blessures, rugpijn, stress, spierpijn en nek- en schouderpijn. Het is zonde om met deze klachten rond te lopen. 

  Maak een afspraak bij ons en laat u behandelen door een professional. 

  Kom langs voor een sportmassage in Houten

  U bent van harte welkom om langs te komen voor een sportmassage bij onze vestiging in Houten. We zijn gevestigd aan de Zomervlinderberm 1 waar u zowel per fiets, voet of met de auto gemakkelijk komt. We bespreken graag de mogelijkheden om uw klachten te behandelen. 

  Boek deze behandeling:

  Neem contact met ons op:

  Onze reviews

  5/5

  Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

  Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

  Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
  5/5

  Very good deep tissue massage

  Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

  Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
  5/5

  Liked back and neck massage so much

  Deep action and relaxation. Thanks

  Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
  Whatsapp
  1
  Reserveren?
  Medical Masseur
  Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!