Rugmassage Utrecht

Medical Masseur is dé masseur van Utrecht. Wij werken aan de hand van een gespecialiseerde en persoonlijke aanpak. Voorafgaand aan elke massage en behandeling luisteren we goed naar uw wensen en klachten, hierop personaliseren wij vervolgens de behandeling. Daarom bieden wij verschillende soorten massages en behandelingen aan. 

Ultieme ontspanning

De klassiekste, en misschien ook wel de bekendste, massage is de ontspanningsmassage. Zoekt u ultieme ontspanning en stressvermindering? De ontspanningsmassage is in dat geval perfect. Aan de basis van een goede fysieke gezondheid staat een goede mentale gezondheid. Ontspanning kan hier enorm aan bijdragen. Een massage in combinatie met een coachingsessie is een goed middel om uw mentale gezondheid te verbeteren. Gedurende deze massage kan uw lichaam ultiem tot rust komen, terwijl de masseur met essentiële massage-oliën en/of talkpoeder met lichte tot matige drukbewegingen naar het hart toe beweegt. Uw bloedsomloop zal verbeteren en uw stress zal afnemen. Op deze manier verbeteren wij graag tegelijkertijd zowel uw fysieke als mentale gezondheid. 

Diepere behandelingen

Heeft u last van nekklachten? Dan kan een (korte) stoelmassage een uitkomst bieden. Een grondige behandeling zoals de triggerpoint massage is geschikt voor diepgelegen spierknopen, waar u veel last van hebt. Bij een deep tissue massage worden problemen aangepakt die zich in het diepere zachte weefsel van het lichaam bevinden. Dit resulteert in langdurige pijnverlichting bij bijvoorbeeld een stijve nek. 

Een vorm van acupunctuur 

U zult wellicht bekend zijn met acupunctuur. Bij Medical Masseur bieden wij een variant hierop aan: de dry needling behandeling. Deze behandeling wordt uitgevoerd met naalden zonder vloeistof, waarmee specifieke triggerpoints worden aangepakt. Hierdoor ontspannen de triggerpoints zich en zo wordt de pijn verlicht. 

Onze aanpak

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom luisteren we altijd goed naar uw klachten. Uw persoonlijke wensen en uw fysieke en mentale welzijn staan tijdens de massage uiteraard centraal. De masseur zorgt zo voor de beste behandeling en het beste resultaat mogelijk.

Verlichten van klachten

Of u nou een klassieke ontspanningsmassage of een gerichte diepere massage wilt: bij Medical Masseur bent u aan het juiste adres! Ontdek hoe wij uw rug kunnen masseren op een effectieve manier. Wij verlichten uw klachten en verbeteren tegelijkertijd uw mentale en fysieke gezondheid.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!