Ontspanningsmassage Utrecht

Ultieme rust, ontspanning en persoonlijke aandacht. Drie dingen die u gegarandeerd gaat ervaren tijdens een ontspanningsmassage bij Medical Masseur in Utrecht. 

 

Specialisme

De klassieke ontspanningsmassage heeft verreweg de meeste bekendheid. Wij bieden deze behandeling dan ook graag aan. Of het nou uw eerste of honderdste ontspanningsmassage is; wij zullen u altijd masseren met een gepersonaliseerde aanpak. Uw lichaam vereist persoonlijke aandacht, want uw klachten kunnen van dag tot dag verschillen. Hier houden wij rekening mee tijdens de massage. Zo blijven wij altijd communiceren over uw ervaringen. 

 

Goede gezondheid in zijn geheel

De ontspanningsmassage helpt u om compleet tot rust te komen en zo kunnen wij tegelijkertijd ook lichte pijn verlichten. Daarnaast verbetert uw bloedsomloop door deze massage en zal de complete ontspanning zorgen voor een vermindering van stress. Wij verbeteren graag uw mentale en fysieke welzijn aan de hand van de ontspanningsmassage. 

Wij geloven er dan ook in dat een goede gezondheid begint bij een goede mentale staat. Ontspanningsmassages kunnen u hierbij helpen dankzij de staat van volledige ontspanning die de massages bij u teweegbrengen. Uw klachten worden verlicht, uw lichaam komt tot rust en zo kunnen uw gedachten ook helemaal tot rust komen. Ontdek zelf hoe fijn het kan zijn!

 

Prettige ervaring

Tijdens de behandeling gebruiken wij graag essentiële massage-oliën en/of talkpoeder om zo met lichte tot matige drukbewegingen naar het hart toe te bewegen waardoor uw bloedsomloop wordt verbeterd en u minder stress ervaart. De oliën zorgen voor minder wrijving en verbeteren zo de ervaring van de massage.

 

Andere massages

Naast de klassieke ontspanningsmassage bieden wij ook gespecialiseerde behandelingen aan voor onder andere sporters en mensen met werkgerelateerde klachten. 

Zo bieden wij deep tissue- en stoelmassages, maar ook dry needling behandelingen aan. Lees hier meer over deep tissue- en over stoelmassages. Dry needling behandelingen zijn wellicht minder bekend. Tijdens deze behandelingen worden acupunctuurnaalden in triggerpoints geprikt. Dit gebeurt zonder het gebruik van vloeistof, waar het zijn naam aan dankt. Dankzij het prikken neemt de spanning op het triggerpoint – de spierknoop – af en wordt de pijn verlicht. Bent u bekend met triggerpoint massages? U kunt er hier meer over lezen, maar in feite worden de triggerpoints gelokaliseerd en er wordt veel druk gegeven op een klein oppervlak. 

 

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u het beste kunnen helpen om uw pijn te verlichten.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!