Nekpijn

Veel mensen hebben er dagelijks erg veel last van: nekpijn. Er kunnen veel oorzaken achter deze vervelende klacht zitten, zoals een slechte zit- of slaaphouding. Ook stress en overbelasting veroorzaken nekpijn. Toch is het niet altijd een verloren zaak. 

 

Dé oplossing voor uw nekpijn

Regelmatige massages kunnen uw nekklachten razendsnel verhelpen. Alle spieren worden goed losgemaakt en hierdoor kunnen de afvalstoffen in uw lichaam worden afgevoerd. Een massage is dus een langdurige oplossing voor nekpijn. 

 

RSI-klachten verminderen

Er is een grote kans dat uw nekpijn komt door uw zithouding, bijvoorbeeld op het werk. Hierdoor kunt u last hebben van meer algemener RSI-klachten. RSI staat voor Repetitive Strain Injury en zijn in feite spier- en gewrichtsklachten. Dit kan voorkomen in bijvoorbeeld uw handen, polsen, armen en schouders. Een massage van Medical Masseur kan u van uw klachten afhelpen. 

 

Voorkomen van nekklachten

Het voorkomen van klachten is veel beter dan het ervaren en oplossen van nekpijn. Een goede (slaap)houding staat aan de basis van het voorkomen van nekpijn. Als uw nekpijn wordt veroorzaakt door stress, is het aan te raden om een massage in te plannen, in combinatie met een coachingsessie. Op die manier pakt u tegelijkertijd uw mentale en fysieke gezondheid aan. 

 

Combinatie 

Wij bij Medical Masseur zijn van mening dat een goede mentale gezondheid aan de basis staat van een goede fysieke gezondheid. Uw stress wordt aan de hand van de coachingsessie verlicht. In combinatie met een massage pakt het bijna alle mogelijke oorzaken van nekpijn aan.

 

Persoonlijke aandacht

Uw lichaam heeft op ieder moment van de dag iets anders nodig. U komt met bepaalde klachten bij ons en wij willen u daar graag vanaf helpen. Daarom luisteren we altijd goed naar uw wensen en zo passen wij elke behandeling aan op de situatie. Een persoonlijke aanpak met gespecialiseerde technieken en kennis is wat Medical Masseur kwalitatief goed en bijzonder maakt.

Nekpijn is verleden tijd met Medical Masseur! Ontdek het nu zelf.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!