Massage Utrecht centrum

Waarschijnlijk heeft u Treatwell al afgestruind op zoek naar een goede massagesalon in het centrum van Utrecht. Wist u dat Medical Masseur op dit handige platform ontzettend hoog staat aangeschreven met een beoordeling van 4,9 uit 5 sterren? In 2018 hebben we zelfs de ‘Ster van het jaar’-award gewonnen bij Treatwell omdat wij het hoogste aantal reviews en de hoogste beoordeling hadden. Een prestatie om trots op te zijn!

Persoonlijke aandacht

Wij denken dat we deze award hebben gewonnen door onze persoonlijke en specialistische aanpak. Zo bieden wij ook myofasciale massages en deep tissue behandelingen aan. Kwaliteit en aandacht staan bij ons voorop, iets wat duidelijk te merken is in onze salon. Voor elk lichaam en alle klachten bieden wij gepersonaliseerde massages aan, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Divers aanbod

Wij bieden onder andere ontspanningsmassages, sportmassages, bindweefselmassages en dry needling behandelingen aan. Elke behandeling wordt natuurlijk volledig gepersonaliseerd, zodat uw klachten verminderen of zelfs verdwijnen. De veelvoorkomende klachten die we behandelen zijn nek- en rugklachten, artrose, fibromyalgie en chronische en acute pijn. Daarnaast specialiseren wij ons voornamelijk in deep tissue behandelingen en geavanceerde massagetherapieën. Benieuwd hoe een triggerpoint massage of een dry needling behandeling u kan helpen? Ontdek het bij Medical Masseur. 

Werkgerelateerde klachten

Ook voor werkgerelateerde klachten kunt u bij ons terecht. Zo bieden wij kortdurende stoelmassages aan waarmee wij bijvoorbeeld de stress die een hoge werkdruk oplevert kunnen verminderen. Bij deze stoelmassages kunt u uw kleren aanhouden en kunnen wij RSI-klachten en andere werkgerelateerde klachten voorkomen. 

Ondersteuning van sportmassages

Sporters moeten goed voor hun lichaam zorgen, en wij van Medical Masseur helpen hier graag bij. Daarom bieden wij speciale sportmassages aan om de spieren soepel te houden, de bloedsomloop te verbeteren en sportprestaties te optimaliseren. 

Ontdek alle voordelen

Op zoek naar een massage in het centrum van Utrecht? Wij zijn gevestigd aan de Lepelaarstraat in Utrecht, vlakbij station Vaartsche Rijn en zijn daardoor goed bereikbaar!  Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met de verlichting van pijn en stress. Kom tot rust en verlicht uw klachten!

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!