Massage Utrecht aanbieding

Medical Masseur is dé specialistische en persoonlijke massagesalon van Utrecht. Van ontspanningsmassages, voetmassages en dry needling behandelingen tot coachingsessies. Uw fysieke én mentale gezondheid worden bij ons grondig aangepakt en verbeterd. 

 

Verlichten van klachten

Ontdek zelf ons aanbod van specialistische behandelingen en kom volledig tot rust. 

Wij nemen graag uw pijn en klachten weg. Daarom luisteren wij altijd naar uw wensen en kijken wij goed naar wat uw lichaam op dat moment nodig heeft. 

 

Cadeaubon 

Heeft u zelf al ontdekt hoe fijn onze massages en behandelingen zijn? U kunt iemand een cadeaubon geven van Medical Masseur. Zo kunnen de mensen waar u om geeft ook genieten van de voordelen van onze behandelingen. Als u de cadeaubon koopt, kunt u zelf bepalen hoe lang elke behandeling mag duren, en hoe vaak iemand een behandeling kan krijgen. Een cadeaubon van ons is perfect voor elke gelegenheid; ook voor mensen ‘die alles al hebben’. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf €10,- (incl. BTW en verzendkosten). U kunt deze cadeaubon simpelweg online bestellen en betalen met iDeal, of bij ons in de salon kopen. 

 

Strippenkaart

Als u regelmatig langs wilt komen bij ons, is een strippenkaart aan te raden. 

Het handige van onze strippenkaart is dat deze niet persoonsgebonden is. U kunt deze dus gewoon delen met een vriend of familielid. Er zijn strippenkaarten van 30, 45 en 60 minuten en 5, 10, 15 of 20 massages. De prijs is afhankelijk van uw keuze. Ook deze strippenkaart kunt u simpelweg online bestellen en betalen met iDeal. 

 

Ultieme ontspanning

Wij bieden diverse soorten behandelingen aan die verschillende klachten targeten en oplossen. Hieronder valt onder andere de ontspanningsmassage. Na deze massage bent u ultiem ontspannen en zal uw stress verminderd zijn. Samen met essentiële massage-oliën en/of talkpoeder zal de masseur met lichte tot matige drukbewegingen naar het hart toe bewegen. Naast ontspanning zorgt deze massage ook voor een verbeterde bloedsomloop en verminderde stress. 

 

Mogelijke behandelingen

Voor klachten waarbij de pijn dieper ligt, kan een dry needling behandeling ideaal zijn. Met naalden zonder vloeistof worden specifieke triggerpoints aangepakt. Dankzij deze behandeling kunnen de triggerpoints zich ontspannen en wordt uw pijn verminderd. 

 

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Ontdek zelf hoe fijn een massage of andere behandeling is bij Medical Masseur en profiteer van onze strippenkaart! Ook kunt u als nuttig en attent presentje een cadeaubon geven aan een familielid, kennis of collega.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!