Massage Houten

Uw zoektocht naar de juiste massage specialist in Houten stopt bij Medical Masseur. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen als deep tissue massages, sportmassages, ontspanningsmassages en nog veel meer. We helpen u graag met een behandeling op maat door goed te luisteren naar uw klachten en behoeftes.

We zijn een ervaren massagespecialist die uw wensen omzet tot een passende behandeling. We staan goed aangeschreven met een beoordeling van 4,9/5 sterren op Treatwell en hebben in 2018 de ‘Ster van het jaar’ award gewonnen. Destijds hadden we namelijk het hoogste aantal reviews en de hoogste beoordelingen. Sinds 2018 zijn we doorgegroeid en ontwikkeld als massagespecialist en hebben dan ook alles in huis om u te helpen.

Voor elke klacht een passende massage in Houten

Wij zijn gespecialiseerd in deep tissue behandelingen. Deze massage vorm pakt de diepere spierlagen aan op een rustige manier, maar wel met veel druk. Deep tissue massages maken de verklevingen in de spieren los, waardoor u minder pijn ervaart en soepeler kunt bewegen. Zo worden gebieden waar u veel pijn ervaart zorgvuldig en effectief aangepakt. 

Naast deep tissue massages kunt u bij Medical Masseur Houten ook terecht voor klassieke ontspanningsmassages, voetmassages en bijvoorbeeld dry needling behandelingen. We luisteren altijd goed naar uw behoeftes en klachten waardoor we in staat zijn om een behandeling op maat aan te bieden. Klachten waar wij u mee kunnen helpen zijn:

  • Blessures
  • Rugpijn
  • Stress
  • Spierpijn
  • Nek- en schouderpijn

   Sportmassage Houten

   Wij helpen sporters met klachten als spierpijn en blessures. Wij vinden het vervelend om te zien dat harde sporters beperkt worden door klachten. De sportmassages van Medical Masseur zijn specifiek gericht op het soepel houden van de spieren en de spierconditie te bevorderen. Ook preventief helpt een behandeling voorafgaand aan een groot sportevenement, of juist erna om de hersteltijd te verkorten en de sportprestaties te verbeteren. 

   Ervaar jij klachten als spierpijn, heeft u een blessure opgelopen of wilt u goed voorbereid aan uw volgende evenement deelnemen? Neem dan contact met ons op om uw behoeftes en klachten te bespreken of plan een afspraak in via de ‘reserveer nu’ button.

    Kom langs bij Medical Masseur Houten

    Het is tijd om uw klachten te verhelpen. Medical Masseur heet u van harte welkom om onze praktijk in Houten te bezoeken. We zijn gevestigd op Zomervlinderberm 1 en staan u graag te woord om uw behoeftes te bespreken. Direct een afspraak inplannen? Dat kan gemakkelijk via de knop onder de openingstijden. 

    Zien we u binnenkort?

    Boek deze behandeling:

    Neem contact met ons op:

    Onze reviews

    5/5

    Liked back and neck massage so much

    Deep action and relaxation. Thanks

    Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
    5/5

    Very good deep tissue massage

    Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

    Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
    5/5

    Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

    Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

    Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
    Whatsapp
    1
    Reserveren?
    Medical Masseur
    Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!