Hoofdmassage Utrecht

Bij Medical Masseur, gevestigd in Utrecht, geloven we erin dat een goede mentale gezondheid aan de basis staat van een goede fysieke gezondheid. Hoofdmassages zijn hier perfect voor, want deze verbeteren zowel uw mentale als fysieke gezondheid. De pijn die veroorzaakt wordt door stress kan worden verlicht en daarnaast werkt de hoofdmassage zeer ontspannend en kalmerend. Hierdoor wordt uw stress verlicht en wordt voorkomen dat u nek- en hoofdpijn krijgt door stress. 

 

Centrale ontspanning

Wist u dat het hoofd het centrum is van het zenuwstelsel in uw lichaam? Een hoofdmassage heeft dus niet alleen een positieve invloed op uw hoofd. Het kan uw zenuwstelsel zelfs tot rust brengen. U zult zich minder vermoeid en meer ontspannen voelen. 

 

Meerdere voordelen

Daarnaast werkt een hoofdmassage goed tegen haaruitval. De bewegingen die de masseur op uw hoofdhuid maakt, stimuleren de groei van de haarzakjes. Zo wordt haaruitval tegengegaan door hoofdmassages. Ook slapeloosheid kan worden verholpen dankzij een hoofdmassage. 

 

Ons specialisme

Medical Masseur biedt niet alleen hoofdmassages aan: ook voor gespecialiseerde behandelingen kunt u bij ons terecht. De dry needling behandeling is een voorbeeld van een behandeling die dieper gelegen problemen aan kan pakken. Met behulp van naalden worden specifieke triggerpoints aangepakt, zonder vloeistof. Hierdoor ontspant het triggerpoint zich en wordt de pijn verlicht. 

 

Gepersonaliseerd

Bij elke behandeling luisteren we zorgvuldig naar de wensen van de klant, waardoor elke behandeling wordt gepersonaliseerd. Elk lichaam is anders en op elk moment van de dag, week en maand heeft u iets anders nodig. Wij passen onze behandelingen hier zo goed mogelijk op aan, zodat wij u kunnen helpen. 

 

Diverse behandelingen

Naast gespecialiseerde behandelingen en hoofdmassages bieden wij ook voetmassages en de klassieke ontspanningsmassage aan. Lees meer over wat wij u te bieden hebben en ontdek hoe wij uw ongemakken en klachten kunnen verlichten. 

 

Ontdek zelf hoe de hoofdmassage u van verschillende klachten af kan helpen, en tegelijkertijd uw haargroei kan stimuleren! Medical Masseur in Utrecht helpt u!

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!