Beste massage Utrecht

Bent u ook op zoek naar een fijne massagesalon in Utrecht waar er écht naar u geluisterd wordt? Bij Medical Masseur kunnen wij met trots zeggen dat we altijd aan de hand van een gepersonaliseerde aanpak werken. Daarnaast hebben wij veel kennis over wat wij doen en zijn we gespecialiseerd in onder andere deep tissue behandelingen om uw klachten te verminderen.

 

Diepere behandelingen

Ook voor voetmassages, ontspannende rugmassages, of dry needling behandelingen kunt u bij ons terecht. Onbekend met de dry needling behandeling? Wellicht bent u meer bekend met het fenomeen acupunctuur. Bij dry needling wordt ook gebruik gemaakt van een acupunctuurnaald. Hiermee wordt een bepaalde triggerpoint aangepakt. Dry needling is eigenlijk vergelijkbaar, want met een acupunctuurnaald wordt een bepaalde triggerpoint aangepakt. Dit gebeurt zonder vloeistof, waar het de naam aan dankt. Uw triggerpoints zullen zich ontspannen en doen vervolgens geen pijn meer.

 

Beoordeling door klanten

Treatwell is een platform waar u vast en zeker heeft gezocht naar recensies over massagesalons in Utrecht. Op Treatwell scoren wij gemiddeld maar liefst 4,9 van de 5 sterren! In 2018 hebben we ook nog eens de ‘Ster van het jaar’-award gewonnen op dit platform. Deze award kregen wij omdat we het hoogste aantal reviews en de hoogste gemiddelde beoordeling hadden. Wij zijn hier ontzettend trots op! De ervaringen van bezoekers aan onze salon zijn erg waardevol voor ons. De klant is immers koning, wij luisteren dan ook graag naar uw positieve ervaringen en suggesties ter verbetering van onze diensten. 

 

Verlichten van uw klachten

Onze klanten zeggen geregeld dat Medical Masseur de beste massagesalon van Utrecht is.  Mensen komen bij ons binnenlopen met de meest uiteenlopende klachten. Pijn en discomfort is voor niemand fijn; wij willen ontdekken hoe wij u daarvan af kunnen helpen. Dankzij onze gespecialiseerde en persoonlijke aanpak is dit daadwerkelijk mogelijk. 

 

Persoonlijke aanpak

Wij kijken altijd naar wat uw lichaam op dat moment precies nodig heeft, om zo uw pijn en klachten te kunnen verlichten. Het kan ook zo zijn dat wij u aanraden om een coachingsessie bij uw massage te boeken. Uw mentale gezondheid staat aan de basis van uw fysieke gezondheid. Als u minder stress ervaart en gelukkiger bent, zult u minder stress-gerelateerde klachten hebben, zoals een stijve nek, hoofdpijn en slapeloosheid. 

 

Boek nu een behandeling bij Medical Masseur en ervaar hoe onze gepersonaliseerde aanpak uw pijn kan verlichten.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!