Coaching

Ben jij vastgelopen omdat jij je verantwoordelijk voelt voor anderen? Zowel op je werk als thuis? Of ben jij een Pietje Precies, waarbij alles strikt volgens jouw idee moet omdat het anders niet goed is? Voel jij je schuldig als iets niet helemaal loopt zoals jij het in gedachten had?

Kan het zijn dat je teveel verantwoordelijkheid op jouw schouders neemt, ook voor die zaken die niet bij jou thuishoren? Ben jij dominant zorgzaam, zodat jouw collega’s niet meer open staan voor je? Dan zijn dat wel situaties die je behoorlijk kunnen frustreren en waar je op leeg kunt lopen. Dat kan zich uiten in fysieke klachten, psychische klachten of een combinatie daarvan.

Linda van der Broek, stress en burn-out coach.

Wanneer je een coach zoekt, wil je weten met wie je te maken krijgt. Hoe is die coach? Voel je je wel veilig bij die persoon en durf je je open te stellen voor die persoon? Om je een eerste indruk te geven, zal ik je iets over mijzelf vertellen.

Ik ben gestart met Veerkracht & Groei omdat mijn hart ligt bij de individuele begeleiding van mensen die kampen met stress of burn-outklachten, omdat ik ieder mens een vitaal en gelukkig leven gun. Daarbij richt ik mij op mensen die in de gezondheidszorg werken. Denk daarbij aan mensen die direct patiëntencontact hebben en aan mensen die in de ondersteunende diensten werken.

Ik sta bekend als een warm, vrolijk, opgeruimd, betrokken persoon. Ik ben hoogsensitief en mijn dat heeft ertoe geleid dat ik een speciale antenne heb voor mensen die boos, verdrietig of ongelukkig zijn en ik ze graag wil helpen om zich beter te voelen. De rode draad in mijn leven is dan ook aandacht geven aan anderen, het anderen naar de zin maken. Wat houdt hen bezig? Wat zit hen dwars? Hoe kan ik hen helpen? Waar maak ik ze blij mee?

Die vragen houden mij ook nu, als stress en burn-out coach, dagelijks bezig. Dat ik je wil helpen en jou blij wil maken, wil niet zeggen dat ik de kolen voor je uit het vuur ga halen. Want dan zou ik de rest van je leven met je mee moeten reizen om te voorkomen dat je terugvalt. Wat je wel kan verwachten, is dat ik naast je sta en met je meewandel op jouw ontdekkingsreis waarbij je gaat ontdekken hoe je anders met lastige situaties kan omgaan zodat je er niet meer door overweldigd wordt. Samen gaan we een manier voor jou vinden om vaste grond onder je voeten te voelen en hoe je in rust en vertrouwen die lastige situaties het hoofd kunt bieden.

Ikzelf heb die reis al gemaakt en heb ontdekt wat maakte dat ik in een burn-out kwam. Ik heb mijn innerlijke rust gevonden en weet nu wat ik kan doen en moet laten om herhaling te voorkomen. Dat gun ik jou ook en daarom ben ik de opleiding tot stress en burn-out coach gaan volgen en heb ik mij aangesloten bij het NOBCO, omdat ik mij wil blijven ontwikkelen om je nóg beter te kunnen helpen.

Is een coachtraject iets voor jou?

Ga eens bij jezelf na…

 • Zet jij het welzijn van de ander boven het welzijn van jezelf?
 • Sta je al een hele tijd onder druk en heb jij het gevoel dat je constant tegen de stroom inzwemt?
 • Heb je het gevoel dat je handen te kort komt en je werk nooit of is?
 • Voel je je constant gejaagd en kan je moeilijk ontspannen?
 • Heb jij het gevoel dat je langzaam maar zeker leegloopt?
 • Heb je na afloop van je dienst geen puf meer om iets leuks te ondernemen?
 • Lig je ’s nachts vaak wakker?
 • Kom je ‘s ochtends steeds moeilijker je bed uit?
 • Ga je vaak met hoofdpijn of pijn in je buik naar e werk?
 • Word je steeds prikkelbaarder?
 • Ben jij die constante stress beu?

Dan kan een coachtraject jou helpen van je klachten af te  komen.

 

Waarom zou je een coach traject bij mij volgen?

 • Je wordt mentaal sterker en ervaart meer innerlijke rust
 • Je wordt fysiek sterker en krijgt meer energie
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen!

Als ik daar een steentje bij kan dragen aan jouw welzijn, ben ik zinvol bezig geweest. Daarom heb ik de opleiding tot erkend stress en burn-out coach gevolgd en heb ik mij aangesloten bij het NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches) zodat jij erop kunt vertrouwen dat ik kwaliteit bied en blijf werken aan mijn professionaliteit.

Wil jij beter met stress om kunnen gaan om overspannenheid of burn-out te voorkomen?

Of heb je al burn-outklachten en zoek je een manier om te herstellen?

Hoe kan ik je helpen?

Bel mij op: 06 54216628 of plan een afspraak in mijn agenda voor een vrijblijvend gesprek bij een virtueel bakje koffie.

https://bit.ly/koffie-met-linda

Boek deze behandeling

Boek deze behandeling

Geopend op

Neem contact op

Onze reviews

5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!