Bedrijfsmassage Utrecht

Werkgerelateerde klachten komen veel voor. Het is wetenschappelijk bewezen dat zitten erg slecht is voor uw lichaam, net als typen met een gebogen rug aan een bureau. Medical Masseur biedt daarom speciale bedrijfsmassages aan. Dit kan zowel in een reeks zijn of als eenmalige gebeurtenis. 

 

Voordelen

Werknemers verdienen het om te profiteren van de voordelen van een bedrijfsmassage. Voordelen die horen bij deze soort massage zijn ontspanning, meer energie, verlichting van werkgerelateerde klachten en vermindering van stress. Uw algehele gezondheid wordt aangepakt bij deze bedrijfsmassage. 

 

Verbetering van de werksfeer

Op de werkvloer zijn een goede sfeer en gezondheid onder de werknemers belangrijk voor de productiviteit. Dit komt doordat een goede mentale gezondheid aan de basis staat van een goede fysieke gezondheid. 

 

RSI-klachten verminderen

Symptomen van RSI – Repetitive Strain Injury – kunnen worden verminderd met de bedrijfsmassages. Als u last hebt van spier- en gewrichtsklachten bij bijvoorbeeld uw handen, polsen, armen en schouders, kunnen bedrijfsmassages u uitermate goed van dienst zijn. 

 

Coaching sessies

Bij Medical Masseur heeft u de mogelijkheid om coachingsessies te boeken bij uw massage. Uw mentale gezondheid wordt zo tegelijkertijd met uw fysieke gezondheid aangepakt. Hierdoor ervaart u minder pijn en klachten die een gevolg zijn van stress. Dit maakt de algehele sfeer op de werkvloer beter en zo kunt u een stuk productiever zijn. 

 

Andere behandelingen

Daarnaast bieden we bij Medical Masseur ook andere soorten massages en gespecialiseerde behandelingen aan. Denk hierbij aan de klassieke ontspanningsmassage, dry needling behandeling en deep tissue massage. Ook voor voetmassages kunt u bij ons terecht! 

 

Algehele gezondheid verbeteren

De voordelen van bijvoorbeeld een deep tissue massage zijn groot voor uw gehele lichaam en algemene gezondheid. Zo worden uw bloeddruk, hartslag en het stresshormoon verlaagt. Ontspanning is een ander voordeel van deze massage. U ervaart minder stress en massages hebben hierdoor ook een langdurig positief effect op uw lichaam.     

 

Bij elke behandeling en massage kijken wij naar wat uw lichaam nodig heeft en wat uw wensen en klachten zijn. Zo personaliseren we elke behandeling voor u. Uw lichaam heeft immers op elk moment iets anders nodig. Ontdek het nu zelf!

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!