Adem, ontspan en luister. De ultieme massage-ervaring.

Als u een massage heeft geboekt, wilt u hier natuurlijk het meeste uit halen. Dit kan op meerdere manieren. 

 

Coaching

Allereerst staat uw mentale gezondheid aan de basis van uw fysieke gezondheid en wij erkennen dit. Daarom bieden wij coachingsessies aan die u kunt combineren met uw massages. Tijdens deze coachingsessie krijgt u persoonlijke coaching en kunt u uw mentale gezondheid verbeteren. Op deze manier begint u aan de massage met de juiste instelling. Het is belangrijk dat u mentaal openstaat voor ontspanning en pijnverlichting. Als u gehaast arriveert bij de massage, is dit geen fijn begin van de behandeling. Het is ook belangrijk dat u duidelijk communiceert met degene die u masseert, zodat u zich te allen tijde comfortabel voelt. 

 

Muziek

Muziek helpt u om het beste resultaat uit de massage te halen. Daarom kunt u bij ons tijdens de massage als extra optie genieten van live handpan muziek. De trillingen van de klanken van het instrument dragen bij aan het gevoel van ontspanning. De combinatie van fysieke ontspanning en mentale rust door de mooie muziek resulteert in een fijn moment voor uzelf. 

 

Rustige ademhaling

Een massage zorgt voor een rustigere ademhaling, door de ontspannende aard van de meeste massages. Men gaat tijdens de massage dan ook vaak dieper ademhalen. Hierdoor kan er meer verse zuurstof naar de longen en het hart worden gevoerd. Het is belangrijk dat u uw gedachten even helemaal probeert uit te schakelen tijdens de massage, zodat u zich kunt focussen op uw ademhaling en de ontspanning.

 

Onze behandelingen

Wij bieden bij Medical Masseur diverse behandelingen aan, maar elke behandeling wordt aangepast op uw behoeften. Naast de klassieke ontspanningsmassages bieden wij ook gespecialiseerde behandelingen aan, om zo uw pijnklachten zo goed mogelijk aan te pakken. U bent misschien wel bekend met acupunctuur. Wij bieden hier een variant van aan: de dry needling behandeling. Bij de dry needling behandeling wordt er geen gebruik gemaakt van een vloeistof terwijl alle triggerpoints worden aangepakt. De triggerpoints, ook wel spierknopen genoemd, ontspannen zich hierna weer en u zult minder pijn ervaren. De deep tissue massage is een andere, veelgeliefde behandeling. Dit is een weefselmassage waarbij het bindweefsel rondom de spieren wordt aangepakt. Deze behandeling is goed voor uw spieren, vooral wanneer u vaak in dezelfde houding zit. De spieren worden zo los gemasseerd en u zult zich weer beter voelen. 

 

Boek gerust een massage bij ons. Wij verlichten graag uw pijn en klachten.

Boek deze behandeling:

Neem contact met ons op:

Onze reviews

5/5

Liked back and neck massage so much

Deep action and relaxation. Thanks

Denis geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Ik ben triathleet en laat me al lange tijd wekelijks masseren door Robbert

Robbert is zeer vriendelijk, vakkundig, flexibel en bovendien een uitstekende masseur.

Martin geholpen door Robbert bij Medical Masseur
5/5

Very good deep tissue massage

Helped loosen up my back and also opened my eyes about how trigger points work. Would highly recommend.

Ala geholpen door Robbert bij Medical Masseur
Whatsapp
1
Reserveren?
Medical Masseur
Heb je een vraag of wil je reserveren? Stuur ons dan nu een bericht via Whatsapp!