Massages & therapie centrum Utrecht
  Gespecialiseerd in deep tissue en geavanceerde massagetherapieën

Tarieven Massages 


15 minuten

€ 25,00

30 minuten

€ 41,50

45 minuten

€ 53,50

60 minuten

€ 66,50

75 minuten

€ 80,50

90 minuten

€ 94,00

 

 

Betaling contant of Tikkie     

*Alle tarieven zijn inclusief btw. 

 

 


Wil je je regelmatig laten masseren? Neem dan een strippenkaart voor 5, 10, 15 of 20 massages, dat levert je veel voordeel op.      

De strippenkaart is niet persoonsgebonden. Je mag het delen met je familie, collega’s ( Bedrijfskaart) of vrienden.

Het aanschaffen van de strippenkaart kan op elk gewenst moment, en de prijs is dus afhankelijk van de duur massage. Mocht je net een massage hebben gehad, dan kan die al meteen meetellen op je strippenkaart. 

Je mag ook met zijn tweeën de kaart gebruiken.Jij bepaalt vooraf bij aanschaf strippenkaart de duur van alle massages. De kaart is onbeperkt geldig totdat hij vol is 

  • Bedrijven op bestellen op factuur
  • veilig betalen met IDEAL
  • snelle levering


 


Een cadeau nodig? Kies een Medical masseur cadeaukaart! Met zoveel voordelen voor uw gezondheid & welzijn, is een massage cadeaubon perfect voor elke gelegenheid, ongeacht de tijd van het jaar! 

Leuk om te geven of om te krijgen. Geschikt als cadeau voor uw personeel, een ideaal geschenk voor familie, vrienden of collega’s! Een cadeaubon van Medical masseur is een passend cadeau voor iedereen en voor verschillende gelegenheden:

Valentijnsdag - Verjaardag - Jubilea - Moeders in verwachting - Moederdag Vaderdag - Secretaressedag - Afgestudeerden - Bruiloft - Kerstmis -degenen die "alles hebben"

 

De cadeaukaarten zijn te verkrijgen vanaf 10 euro (incl btw en verzendkosten). De cadeaukaart is te gebruiken voor elke massage van Medical Masseur, een beleving!

  • Bedrijven op bestellen op factuur
  • veilig betalen met IDEAL
  • snelle levering 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail