Massages & therapie centrum Utrecht
  Gespecialiseerd in deep tissue en geavanceerde massagetherapieën

Alle behandelingen

De volgende behandeltechnieken passen wij afzonderlijk of in combinatie toe:


Deep tissue /weefselmassage

Bij deze massage kunnen problemen worden aangepakt die zich in het diepere zachte weefsel van het lichaam bevinden. Door deze massage is het mogelijk om permanent pijnverlichting te geven bij bijvoorbeeld een stijve nek. 

Sport massage

Deze massage verbetert de bloedsomloop, flexibiliteit en het bewegingsbereik. Zo kan de hersteltijd van een training bij sporters worden ingekort. 

Triggerpoint massage

Een triggerpoint is als het ware een spierknoop die pijn kan veroorzaken. Bij deze massage worden de triggerpoints gelokaliseerd en wordt er door middel van diepwerkende technieken veel druk gegeven op een klein oppervlak. 

Myofasciale massage

Deze massage is vrij licht maar is zeer effectief in het corrigeren van houdingsproblemen door het behandelen van de fascia, weefsels, in het lichaam. 

Dry needling

Bij deze behandeling wordt er met een acupunctuurnaald in een triggerpoint geprikt. Dit gebeurt zonder vloeistof en zorgt ervoor dat het triggerpoint zich ontspant en pijn wordt zo verlicht.

Ontspanningsmassage

Deze massage staat bekend als de klassieke vorm van massages. Resultaten zijn een diepe ontspanning, een verbetering van de bloedsomloop en een vermindering van stress. 

Stoelmassage

Dit is een behandeling die uitermate geschikt is tegen stress en andere werkgerelateerde klachten. Het is een korte en daardoor zeer efficiënte massage, waarbij u uw kleren aan kunt houden. 

Medical Taping

Het aanbrengen van elastische katoenen tape direct op de huid zorgt onder andere voor het ondersteunen van diverse spierfuncties. 

 Coaching

Daarnaast bieden wij ook coachingsessies aan, in combinatie met een massage. Zo kunt u fysiek en mentaal helemaal tot rust komen. 

Bij Medical Masseur kunt u sessies boeken van verschillende lengtes. Op de tariefpagina vindt u meer informatie over de bijbehorende prijzen. 
 

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail