Massages & therapie centrum Utrecht
Gespecialiseerd in deep tissue en geavanceerde massagetherapieën

Welkom bij MedicalMasseur.nl - massages


Functionele en effectieve massages

 


Medicalmasseur.nl is een professionele massage praktijk en biedt kwaliteit en resultaatgerichte massagetechnieken aan voor haar klanten. Of het gaat om ontspanningsmassage, bindweefselmassage ( deep tissue) medische massage, sportmassage of een therapeutische massage om chronisch pijn te verlichten. Bij Medicalmasseur.nl draait alles op resultaten voor U.


 

 

 


De meeste klanten hebben last van acute of chronische pijntjes en kwalen, door hun dagelijkse werk, sport, houding en stress gerelateerde problemen.

Met dit in gedachten is elke behandeling die ik uitvoer afgestemd op de behoeften van de klant en vereist een persoonlijke benadering. Massage kan helpen!

Verken mijn website pagina massages om te zien welke therapie het beste bij u past.


 

Als medical masseur, geloof ik dat een (therapeutische) massage meer nodig heeft dan een "one size fits all" behandeling.

De praktijk is ontstaan uit mijn doel en passie om mensen te kunnen helpen die lijden aan chronische en acute pijn, stress, angst en spanning door middel van regelmatige massagebehandelingen

In mijn praktijk streef ik naar de best mogelijke zorg. Dit, om uw gezondheid en welzijn zoveel als mogelijk te kunnen bevorderen.    

 Robbert Fijnvandraat - medical masseur

                                                     

Gezondheid 

Onze gezondheid wordt beïnvloed door veel factoren, waaronder de omgeving en levensstijl. In deze tijd is het  focussen op het eigen welzijn nog nooit zo belangrijk geweest. Onderzoek blijft aantonen dat massages effectief kan zijn voor een aantal aandoeningen. Ervaar hoe massage een belangrijke rol kan spelen voor uw gezondheid en welzijn.                 

 

                                                                      Verlicht jezelf van door werk of privé gerelateerde stress

Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in je drukke en dagelijkse leven. De tijd nemen om op jezelf te focussen is cruciaal. Massagetherapie kan stress verlichten. Stress is een veel voorkomend onderdeel in de snelle wereld van vandaag die een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid en het welzijn van een individu. Massagetherapie is een middel gebleken waarmee stress op meerdere niveaus aanzienlijk kan worden verminderd. Stressvermindering geeft u meer energie, verbetert uw kijk op het leven en vermindert uw kans op letsel en ziekte. Massage wordt algemeen aanvaard als de perfecte manier om te ontstressen na hard werken of een drukke levensstijl.Voel het verschil dat massage in je leven kan maken voor...


Voel beter, leef beter met MedicalMasseur.nl 

Om je lichaam en je hele gezondheid te verbeteren en weer op het goede spoor te komen!

 Pijn is een symptoom, geen aandoening. Plan vandaag nog een corrigerende massage.