Massages           Pedicure      Coaching                                                                                             Houten          Utrecht
                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nekpijn

Veel mensen hebben er dagelijks erg veel last van: nekpijn. Er kunnen veel oorzaken achter deze vervelende klacht zitten, zoals een slechte zit- of slaaphouding. Ook stress en overbelasting veroorzaken nekpijn. Toch is het niet altijd een verloren zaak. 


Dé oplossing voor uw nekpijn

Regelmatige massages kunnen uw nekklachten razendsnel verhelpen. Alle spieren worden goed losgemaakt en hierdoor kunnen de afvalstoffen in uw lichaam worden afgevoerd. Een massage is dus een langdurige oplossing voor nekpijn. 


RSI-klachten verminderen

Er is een grote kans dat uw nekpijn komt door uw zithouding, bijvoorbeeld op het werk. Hierdoor kunt u last hebben van meer algemener RSI-klachten. RSI staat voor Repetitive Strain Injury en zijn in feite spier- en gewrichtsklachten. Dit kan voorkomen in bijvoorbeeld uw handen, polsen, armen en schouders. Een massage van Medical Masseur kan u van uw klachten afhelpen. 


Voorkomen van nekklachten

Het voorkomen van klachten is veel beter dan het ervaren en oplossen van nekpijn. Een goede (slaap)houding staat aan de basis van het voorkomen van nekpijn. Als uw nekpijn wordt veroorzaakt door stress, is het aan te raden om een massage in te plannen, in combinatie met een coachingsessie. Op die manier pakt u tegelijkertijd uw mentale en fysieke gezondheid aan. 


Combinatie 

Wij bij Medical Masseur zijn van mening dat een goede mentale gezondheid aan de basis staat van een goede fysieke gezondheid. Uw stress wordt aan de hand van de coachingsessie verlicht. In combinatie met een massage pakt het bijna alle mogelijke oorzaken van nekpijn aan.


Persoonlijke aandacht

Uw lichaam heeft op ieder moment van de dag iets anders nodig. U komt met bepaalde klachten bij ons en wij willen u daar graag vanaf helpen. Daarom luisteren we altijd goed naar uw wensen en zo passen wij elke behandeling aan op de situatie. Een persoonlijke aanpak met gespecialiseerde technieken en kennis is wat Medical Masseur kwalitatief goed en bijzonder maakt.
Nekpijn is verleden tijd met Medical Masseur! Ontdek het nu zelf.Maak nu een afpraak via Whatsapp!
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info