Massages & therapiecentrum
Houten & Utrecht

Massagesalon Utrecht

Zoekt u nog een goede massagesalon in het centrum van Utrecht? Treatwell is een website waar u vast al heeft gekeken naar mogelijke massagesalons. Medical Masseur staat op Treatwell ontzettend hoog aangeschreven met een beoordeling van 4,8/5 sterren. Ook hebben we in 2018 de 'Ster van het jaar’-award gewonnen bij Treatwell. Wij hebben deze award mogen ontvangen omdat wij het hoogste aantal reviews en de hoogste beoordeling hadden. Wij zijn hier ontzettend trots op en blij mee. 


Onze aanpak

Een persoonlijke en specialistische aanpak; dat is waar wij bij Medical Masseur voor staan. Wij kijken altijd naar wat uw wensen zijn en aan de hand van de klachten die u op dat moment ervaart, beginnen wij aan de massage. Onze gespecialiseerde behandelingen zoals triggerpoint- en myofasciale massages zorgen ervoor dat we u kunnen behandelen en het optimale resultaat behalen. Kwaliteit en aandacht staat bij ons voorop, iets wat duidelijk te merken is in onze salon. Voor ons maakt het niet uit of het uw eerste of honderdste behandeling bij ons is; u krijgt altijd persoonlijke aandacht en wij luisteren graag naar uw wensen. 


Diverse behandelingen

Medical Masseur biedt diverse behandelingen aan, die altijd compleet gepersonaliseerd worden aan de hand van uw behoeftes. Wij bieden onder andere ontspannings-, sport- en bindweefselmassages aan. Elke massage is geschikt voor een andere situatie en een ander persoon. Met dry needling behandelingen targeten we specifieke triggerpoints, ook wel spierknopen. Dry needling is een methode die gebruik maakt van acupunctuur zonder vloeistof, om zo direct het probleem aan te pakken. De triggerpoints doen geen pijn meer, omdat de spanning op deze knopen is afgenomen. Natuurlijk behandelen we ook veelvoorkomende klachten aan de nek en rug, artrose, fibromyalgie en chronische en acute pijn. Wij willen uw klachten graag verminderen.


Goede algehele gezondheid

Een goede gezondheid begint volgens ons bij uw mentale welzijn. Onze diverse massages kunnen u hierbij helpen. Zo zorgt de ontspanningsmassage voor een staat van ontspanning en rust. Dankzij deze mentale rust, kunt u uw lichaam de tijd geven om weer gezond te worden. Onze andere gespecialiseerde massages helpen uw lichaam hierbij. 


Ontdek de mogelijkheden

Wij zijn gevestigd aan de Lepelaarstraat in Utrecht, een goed bereikbare en centrale plek. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met de verlichting van pijn en stress.

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail