Massages           Pedicure      Coaching                                                                                             Houten          Utrecht
                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Massage cursus Utrecht

Bij Medical Masseur zijn we gespecialiseerd in het geven van massages en wij vinden het fijn om u te leren hoe u dit ook kunt doen, bij bijvoorbeeld naasten. Pijnverlichting en ontspanning zijn belangrijk. Iedereen moet er toch gewoon van kunnen genieten? Daarom geven wij massage cursussen. 


Onze werkwijze

Het belang van een goede mentale gezondheid is groot en wij bij Medical Masseur erkennen dit. Door duidelijk te communiceren met degene die u masseert, kunnen wij ervoor zorgen dat u zowel mentaal als fysiek volledig ontspant. Heeft u er al eens over nagedacht om muziek in te zetten tijdens uw massages? Deze toevoeging kent vele voordelen. De algehele massage zal als fijner worden ervaren door de relaxte sfeer en de totale ontspanning die de muziek teweegbrengt. 


Diversiteit in behandelingen

U leert hoe u moet luisteren naar de wensen en behoeften van degene die u masseert, zodat u iedere behandeling kunt aanpassen aan elk persoon. Wij bieden een variatie van van behandelingen aan. Denk hierbij aan de klassieke ontspanningsmassages, maar ook de gespecialiseerde dry needling en triggerpoint behandelingen. Voor elk lichaam en elke klacht hebben wij een behandeling, die wij u graag aanleren. Voor een degelijke massage cursus in Utrecht bent u aan het juiste adres bij Medical Masseur. 


Onze eigen behandelingen

Naast massage cursussen bieden wij diverse massages en behandelingen aan waar u van kunt genieten. Zo kunt u de klassieke ontspanningsmassage bij ons ervaren, maar ook diepere behandelingen zoals de triggerpoint massage en dry needling behandelingen zijn niet nieuw voor ons. 


Persoonlijke aandacht

Elk lichaam is anders en u verdient het om geen pijn meer te hebben. Wij luisteren goed naar uw wensen en kijken naar uw lichaam. Zo kunnen wij elke behandeling volledig aanpassen aan uw lichaam. Wij kunnen uw spieren laten ontspannen en gerichte spierknopen aanpakken aan de hand van bijvoorbeeld de dry needling behandeling. Hierbij wordt een triggerpoint behandeld met een droge, lege naald en dit stelt de spieren in staat om zich te ontspannen. 

Ontdek hoe u uw naasten en anderen kunt helpen door hun pijn te verlichten aan de hand van massages. Boek nu een massage cursus bij Medical Masseur in Utrecht!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info