Massages           Pedicure      Coaching                                                                                             Houten          Utrecht
                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Coaching


Stress en burn-out coach Linda van der Broek is in 2020 gestart met 'Veerkracht & Groei!', omdat ieder mens recht heeft op geluk in zijn of haar leven. Linda van der Broek heeft jaren lang ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke een professionele ontwikkeling. 

Wil je meer weten? lees hier....

Veerkracht & Groei! biedt coaching bij stress- en burn-outklachten voor iedereen die stress ervaart en wil weten hoe daarmee om te gaan om een burn-out te voorkomen én voor mensen die al in een burn-out zitten en hulp willen bij herstel. Want Veerkracht & Groei! gaat niet alleen over overeind krabbelen, maar ook over inzichten opdoen, ervan leren en groeien als mens.

· Wat maakt dat jouw energie weglekt?

· Wat veroorzaakt jouw pijn? 


"Pijn kan je veranderen! Het hoeft echt niet zo te zijn dat je er slechter van wordt. Zet je pijn om in wijsheid. " 

Bron: Mark Verhees | Voor Positiviteit


Met 'Veerkracht en Groei !' ga je op zoek naar je hart en innerlijke wijsheid. Je komt dan in je kracht, ontwikkelt veerkracht en groeit als mens.

Als je meer wilt weten over mijn praktijk, klik dan op Veerkracht en Groei!

 

Wie is Linda van der Broek?

Wanneer je een coach zoekt, wil je weten met wie je te maken krijgt. Hoe is die coach? Voel je je veilig bij die persoon en durf je je open te stellen voor die persoon? Om je een eerste indruk te geven, zal ik je iets over mijzelf vertellen.

Ik sta bekend als een warm, vrolijk, opgeruimd en sensitief persoon. Mijn hoogsensitiviteit heeft mij in het verleden regelmatig dwars gezeten tijdens mijn loopbaan, doordat ik snel overprikkeld raakte. Toch ben ik nooit bij de pakken neer gaan zitten en ben ik altijd op zoek gegaan naar een alternatief. Zo kom ik aan een rijk en divers arbeidsverleden, wat mij een brede horizon geeft. Mijn hart gaat warm kloppen wanneer ik andere mensen kan ondersteunen om lekkerder in hun vel te zitten.

Ik ben jouw coach. Maar ik kan in mijn eentje jouw coachtraject niet tot een succesvol einde brengen. Wij hebben elkaar nodig. Jij met jouw ervaringen en inzet. Ik met mijn ervaring en deskundigheid als procesbegeleider tijdens jouw persoonlijke reis.


Wat ik belangrijk vind in onze samenwerking is...

Veiligheid & vertrouwen 

Veiligheid ontstaat door wederzijds vertrouwen. Ik vertrouw op jou dat jij het in je hebt om jouw leven een positieve wending te geven en dat jij je daarvoor inzet. Vertrouw op jezelf dat jij je leven een positieve wending kan geven. Daarbij zorg ik voor een veilige omgeving, want jij mag zijn wie je bent, met al je gedachten en emoties zodat jij je vrij kan voelen om te onderzoeken wat jou in de weg zit om meer ontspannen met stressvolle situaties om te gaan. Als je daar achter komt, heb je de sleutel voor verandering in handen.


Betrokkenheid & verantwoordelijkheid 

Samen komen we verder. Met jouw betrokkenheid en inzet zal je stappen maken naar een gelukkiger leven. Wanneer jij in de spiegel durft te kijken en bespreekt wat je daar ziet en wat je daar zou willen zien, kunnen we samen kijken wat je nodig hebt om daar te komen. Ik voel mij betrokken bij jouw welzijn. Daarom kan je rekenen op mijn persoonlijke aandacht. Het is mijn verantwoordelijkheid om jou te faciliteren bij jouw zoektocht naar een stressvrijer en gelukkiger leven. Dat doe ik door je een eerlijke en respectvolle terugkoppeling te geven, al kan dat soms confronterend zijn. Weet dat dit altijd goed bedoeld is zodat jij kunt leren en groeien.


Humor 

Last but not least vind ik humor onmisbaar tijdens de coachgesprekken. Ik heb de overtuiging dat je met een lach het beste leert. Als je boos of verdrietig in de spiegel kijkt, is het moeilijk om de goede kanten en kansen te zien. Met een glimlach ontdek je meer en leer je meer.

 

"Pas als je moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou.

Paolo Coelho


· Heb jij genoeg van het pad dat je tot nu toe gewandeld hebt?

· Je kunt een nieuw pad kiezen.

· Je kunt andere en gelukkigere ervaringen opdoen.

 

Wil jij de uitdaging aangaan?

 Bel 06 54216628 of neem contact op via het contactformulier op www.veerkracht-en-groei.nu.

Mailen kan ook, naar Linda@veerkracht-en-groei.nu.

Dan neem ik uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op.


 


 
  


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info